img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=315229951086704&ev=PageView&noscript=1" />

Mesterkurzus

A mesterkurzus időpontja: 2024. március 23. (szombat) 16:00-18:00
Helyszín: New York Palota, Vivaldi terem

Az előadás címe: Pásztoróra / Badacsonyi borok titkos találkára hívják illő s méltó párjukat.


Előadók:

Dr. Csizmadia András

A ’90-es évek elejétől szakújságíró - szerkesztő a gasztronómia és a borok világában (Food Service, Vendég, Vendéglátás, Konyhaművészet, Magyar Konyha.) 2000 óta a BGE keretében saját pohárnokképző – sommelier - boriskolát vezeti „Bor-Schola” néven.  Rádió- és TV műsorok gyakori szereplője, borversenyek, bortesztek, bor-zsűrik rendszeres résztvevője, borgálák, bor-rendezvények házigazdája, műsorvezetője…stb.  A „Szellem a palackból” című műsor sorozat szerkesztő- műsorvezetője. Kiemelt szakterületei: a természetes táplálkozás, a borok és ételek, borok – sajtok, harmonizációja. 

Wolf András

2009 óta a New York kávéház és a Salon étterem executive chef-je. Számos szakmai siker mellett 2013-ban a Gault Millau étteremkalauz az év konyhafőnökének választotta. Tagja a Bocuse d’or Akadémiának.  Az elmúlt években az ételekkel való kísérletezései során új fogalom született, az „Esszenciális magyar gasztronómia”, melynek lényege, hogy az ételek legfontosabb jellemzőjét, az ízét megőrizve többi tulajdonságát - a textúrát, a tálalást, a formát és az elkészítési módot - megváltoztatva egy új, modern, élvezhetőbb fogást hozzon létre.

Tel: +36 87 531 013 • badacsonynewyorkban@gmail.com